Aloitin neulomaan toissa-iltana lapasia kuusi vuotiaalle tytölle. No, väsyneenä sitten neuloin ja aloitin peukalokiilan lisäykset... Kävin nukkumaan ja jatkoin työtä eilen aamuna ja huomasin, että olinkin aloittanut neulomaan isommalla ohjeella, siis naisten lapaset niistä sitten tulee... Vielä mietin, että kelle ne neuloisin, mutta saaja on jo kenties tiedossa. Kuvaa laitan tänne myöhemmin tänään. Mainittakoon, että vasemman käden lapanen on jo valmis ja oikeakin on jo hyvällä mallilla.

Eli tässä kuva lapasista. Oikeassa on alkamassa peukalon kavennukset. Mulle lapasten neulominen on aina ollut sellainen peikko. En oo neulonut kuin yhdet lapaset, yläasteen käsityötunneilla. Eli n. 16 vuotta sitten. Nyt kun aloin neulomaan näitä lapasia, niin totesin ettei tämä olekaan niin vaikeaa kuin olen luullut. Eli pipojen ja sukkien lisäksi taitaa näistä lapasista tulla sellaisia mulle sopivia pikkutöitä. Kaulaliinat ovat ihan liian puuduttavia neuloa...

348380.jpg

Eilen tilasin Novita-klubista lankoja ja muuta sälää. Kerron niistä myöhemmin. Jotakin uudempaa työtä on suunnitteilla nimittäin! Itselle kyllä pitäisi neuloa ensin pipo, ennen kuin mitään muuta uutta alan väsäämään.