Nyt olen jälleen koneen äärellä, joten saan päiviteltyä vähän neulomiskuulumisia.

Tyttären sormikkaat valmistuivat jo helmikuun puolella:

447032.jpg

 

Reissussa olon aikana valmistuivat calorimetry tytölle samasta langasta kuin sormikkaat eli Nalle colorista. Lankavarastoa tämä tekele kulutti 16 gramman edestä =)

447033.jpg

Tytär oli kovin ihastunut tähän pantaan. Vielä en antanut tämä päässä lähteä kouluun, vaikka lämpömittari näyttikin 5 lämpöastetta klo 07.30.

Pomo odottaa kaksosia ja laskettuaika on kai heinäkuun puolen välin paikkeilla. No, minä kuitenkin neuloin tuleville vaaveille sukat ja tumput Woolista.

447030.jpg

Beige-sävyisiin meni 38 grammaa ja sini-vihreä -sävyisiin 37 grammaa lankaa elikäs yhteensä 75 grammaa Woolia kulutettuna.

Vauva-uutisia on lisääkin, 2 muuta työkaveriani on myös raskaana! Toinen jää huhtikuun puolivälissä mammalomalle ja toinen elokuun puolivälissä. Eli lisää vauva-juttuja pääsen neulomaan =)

Ja ettei vauvat pääsis loppumaan, niin syyskuun puolivälissä saa kaverini esikoisen! Ihanaa, oon niin hulluna vauvoihin, joten neulottava ei tosiaan pääse loppumaan =)

 

Isoäitini on jättämässä mulle perinnöksi rukin ja kangaspuut. Kangaspuista ei tullut otettua kuvaa,  mutta rukista otin! Siinä on langat vähän sekaisin, mutta isoäitini lupasi ne järjestellä. Kesällä pääsen hänen oppiinsa luomaan lointa ja kutomaan mattoja. Rukin opettelukin pitäisi siinä samalla hoitaa... =)

447034.jpg

surrur rukki, aitassa suuri pukki... Vai miten se loru menikään???