Eli vihdoin sain neulottua ystävälleni sukat. Sellaiset, joilla voi kotona tassutella. Varpaita lämmittämään. Tein sukista lyhytvartiset, halusin nähdä millaiset niistä tulee. Sukkien malli on ihan omasta päästä, aluksi sukat näyttivät tältä:

413003.jpg

Aika tylsät, vai mitä... Jalkapohja on sileää neuletta, päällisosa jatkuu varren joustimesta. Eli 2o, 1n. Kärkikavennuksia kokeilin neljää erilaista! Ikinä ennen en ole kokeillut eri tyylejä, vaan tehnyt tasan yhdellä tavalla. No, näihin sukkiin ei sopinut kuin tuo, mikä niissä on nyt toteutettu. Onneksi jalassa sukat muokkautuu niin ettei kärki näytä noin suipolta/terävältä. Tämän kuvan jälkeen mietin, että jotain erikoista ja piristävää nuo sukat kyllä vaatii... Katselin lankojani "sillä silmällä":

413007.jpg

Vaihtoehtoina Novita Woolin vaaleanpunainen, punainen tai valkoinen. Värin päätettyäni, mietin mitä sukkaan tekisin. Virkkaus tuli ensiksi mieleeni ja ajattelin, että josko sydämiä... Plääh, ei kiitos. Päätin sitten sukan suuhun virkata kiinteitä silmukoita ja niihin sitten rimpsut. Ja pisteenä iin päälle kukat nilkan ulkosyrjälle. Ihan kivat näistä tuli. Toivottavasti sinäkin tykkäät näistä, Kati. Ja toivottavasti on sopivat. Vaikea arvioida toisten jalkoja... Varsinkin, kun kyseisiä jalkoja näkee kovin harvoin =) Tässä vähän tylsä kuva, kun mies ei jostain syystä suostunut olemaan mannekiinina =D Ei kuulemma suostu tuollaisia naisten juttuja vetämään jalkoihinsa. Höh, onpas kummallinen...

413008.jpg

Sukkien tarkemmat tiedot

Lanka: 79 grammaa 7 veljestä (luumu)

ja 6 grammaa Novita Wool (v.punainen)

Malli: oma (”Katin kotisukat”)

Puikot: nro 4

Virkkuukoukku: 3½

Langanmenekki yht.: 85 grammaa