Osallistun siis kahteen projektiin, eli pipoiluun että -10%-projektiin.

-10% -projektiin piti punnita ja ynnäillä kaikki langat kotoa ja niitähän löytyi... Yhteensä mulla on kaappien, hyllyjen ja laatikoiden kätkössä 8483 grammaa jos jonkinlaista lankaa... Hmm... Niistä sitten pitäisi tehdäkin jotain =) Eli tarkoitus olisi hävittää vuoden loppuun mennessä n. 850 grammaa lankoja. Huh, mun neulomistahdille aika määrä =^)

SNY:n syksyn blogista huomasin ilmoituksen pipoilusta. Päätin siihenkin osallistua, koska tarkoitus olisi tässä syyskuun aikana neuloa muutama pipo. Itselle piti neuloa musta-keltainen pipo, samaan settiin kuuluvaksi kuin aiemmin tänä vuonna neulomani kämmekkäät. No, muistan punninneeni mustan 7veikka-langan, vaan enpä nyt sitten löytänyt sitä eilen aamulla, kun etsin. Liikaa lankojako ?!?

Aloitin sitten muksujen syyspipoista. Eli ihan perussettiä, ohje on kai ollut joskus Novitassa. Tosin omien laskelmien mukaan silmukat ja kavennukset, en tarkkaan muista miten ohjeessa oli ja enkä viitsi peruspipon ohjetta mistään ettiä. Näitä oon tehny niin paljon, että osaisin kai unissanikin =)

Mutta tässäpä kuvat, ensin neiti nokinenä...

874220.jpg

 

...ja sitten pojan viikari....

874212.jpg

Langankulutus NalleColoria molemmissa (pp=pojanpipo:28 g ja tp=tytönpipo: 26g), silmukat pp 96 ja tp 88. Puikkoina molemmissa nelosen sukkikset. Yhteensä grammoja kului siis huikeat 54!!! Jes, tästä on hyvä jatkaa =)