Niin, etten kauheasti huijaa, niin olen saanut peräti 2 (luit oikein: kak-si) joululahjaa valmiiksi. Voin ne tässä paljastaa, sillä lahjan saajat eivät lue tätä blogia eivätkä edes tiedä moisen olevan edes olemassa. Kummipoika ei varmaankaan vielä pahemmin netissä pyöri ja isäni vielä vähemmän =) Isukki kun ei näistä tietokoneista muuta ymmärrä mitä joutuu työpaikallaan sahan valvomossa käyttämään. Sanoi kerran, että jättää internet-jutut viisaammille =o)

Mutta tässä kummipojan lapaset:

1126023.jpg

Lankana Novitan Nallea. Värit ruskea ja omenanvihreä. Vähän retro-värit =) Tykkään itse väreistä, lapasetkin onnistui ihan ok. Peukalot aina vähän rumia miulla, kun en vaan osaa tehdä siitä reiätöntä. Mälsää =/   Lapasissa ihan perusohje katsottuna Novitan syksyn numerosta. Ja Nallea kului huikeat 40 grammaa.


Tässäpä sitten isälle joululahja. Ohje on Ullasta eli Viini-jussi kyseessä. Oli kyllä niin helppo tehdä. Ja nopea. Pittää vissiin tehdä jollekulle samanlainen vielä.

1126022.jpg
Ohjeesta poiketen tässä langana Novitan Seitsemän Veljestä. Ja silmukkamäärät on ohjeessa katsottu sen viina-pullon mukaan ja näin tuli Seiskaveikalla sopiva viini-pullolle. Tuosta kaulan peittävästä osiosta tuli vähän liian pitkä, mutta ei se haittaa. Ei näy nyt pullon suuta, mutta tuskinpa iskä pullonsuusta juo punaviininsä =o)  Tai näin olettaisin. Lankaa tähän kului 55 grammaa.

Edit. Uusi pohja Kikiltä =) Tuossa sivussa nappi.